Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Alaska

Onroerend goed te koop in Alaska

Alaska ligt aan het meest noordelijke punt van Noord-Amerika. De belangrijkste industrieën in het land houden verband met de visserij-, aardgas- en olie-industrie, maar militaire basisoperaties en toerisme hebben ook een belangrijke rol in de economie van de staat.

Ze zijn ook een van de twee staten met Hawaii die niet behoren tot de zogenoemde aaneengesloten Verenigde Staten.

Juist om deze reden fluctueert de vastgoedmarkt van Alaska op basis van de kracht van deze industrieën.

De werkloosheid in Alaska is hoger dan het nationale gemiddelde, maar de staat staat op de 8e plaats in termen van armoede.

De banenmarkt van Alaska stijgt in 2024 met ongeveer 6% ten opzichte van zijn positie in 2014. Dit zal zeker bijdragen aan een gezonde vastgoedmarkt en het aantal onroerend goed te koop in Alaska vergroten.

De onroerendgoedmarkt in Alaska heeft enkele veranderingen ondergaan en leeft een aantal positieve dingen door die zich de komende jaren zullen voortzetten.

Om deze reden is het nu tijd om een ​​onroerend goed te koop in Alaska te kopen. Tekorten aan woningvoorraad veroorzaken vaak dat de huizenprijzen stijgen. Het is mogelijk om te verwachten dat deze trend zich tot 2020 zal voortzetten op de vastgoedmarkt in Alaska, dus alles wat eerder werd verkocht, kon de waarde beter zien.

Het aanbod van onroerend goed te koop in Alaska is gevarieerd. Alaska heeft veel te bieden, gezien het feit dat het, per gebied, de grootste staat in de Verenigde Staten is.

Anchorage is de grootste stad in Alaska. Anchorage staat bekend om zijn prachtige landschappen, vooral in de winter.

Anchorage is door Livability uitgeroepen tot een van de 10 beste wintersteden. Het anker is de Iditarod Trail Dog Sled Race en de Alaska State Fair, evenals een gezonde economie, rijk aan industrieën en een evenwichtige vastgoedmarkt.

De op een na populairste stad in Alaska is veel minder bewoond dan Anchorage. In feite is het Juneau, de hoofdstad van Alaska. Juneau host 32.000 mensen.

Juneau heeft een hogere verkoopprijs voor thuis dan Anchorage, maar heeft ook een hoger gemiddeld inkomen.

De onroerendgoedmarkt van Alaska is in zijn tendensen

De onroerendgoedmarkt in Alaska is een voorbeeld van eengezinswoningen die het hele jaar door toegankelijk zijn voor 2020 en zal een versterking betekenen van de huurders en de nieuwbouw van duplex- en gebouwen met meerdere units.

Omwille van het feit dat Alaska zo uniek is, is het onwaarschijnlijk dat externe factoren onverwacht van invloed zullen zijn.

Alaska is een mooie staat, met een constant groeiende markt en woningeconomie. Als u overweegt een woning te koop in Alaska te kopen, moet u rekening houden met alle bovengenoemde factoren.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB